Evenimente‎ > ‎

Participati la Primul Studiu European despre Asigurarea/Furnizarea Interventiei pentru Copiii cu Autism

postat 20 sept. 2012, 06:55 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 18 ian. 2013, 05:47 ]

Acest interesant proiect de cercetare este finantat de European funded network COST ActionESSEA (Imbunatatirea Studiului Stiintific Timpuriu al Autismului) care antreneaza 50 de cercetatori din 22 de tari europene, pentru prima oara fiind inclusa si Romania.

Scopul nostru este sa aflam mai mult despre accesul la servicii/interventii in Europa in cazul copiilor diagnosticati cu TSA. In prezent nu stim prea mult despre folosirea serviciilor/interventiilor in clinici, gradinite/scoli sau acasa sau cat de raspandite sunt interventiile alternative in diverse tari europene.

Parintii copiilor cu varsta de maxim 6 ani din 20 de tari europene sunt invitati sa participe la acest proiect interesant. Credem ca aceasta initiativa istorica va ajuta sa avanseze atat serviciile/interventiile clinice cat si politicile UE privind autismul. Dar pentru a face acest lucru avem nevoie de sprijinul dumneavoastra.

 Va rugam sa urmati acest link si sa completati scurtul nostru chestionar on-line: https://www.surveymonkey.com/s/COST-ROMANIA

 (link-ul este functional pe site din 15 septembrie pana in 15 octombrie).

                                                                                                                                     

              Va multumim!