Evenimente‎ > ‎

Light it up blue

postat 27 mar. 2012, 02:09 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 18 ian. 2013, 05:47 ]
2 APRILIE

ZIUA INTERNATIONALA

A CONSTIENTIZARII  AUTISMULUI

“LIGHT  IT  UP  BLUE”

Asociaţia  AUTISM  BAIA MARE, în parteneriat cu Primăria Baia Mare, se va alătura celorlalte organizaţii din România în Campania  “Light it up blue” – “Luminează albastru”.  Iniţiativa face parte dintr-o acţiune nationala  de  folosire a culorii  albastre în încercarea de a atrage atenţia asupra autismului.

În Baia Mare, evenimentul  va  fi  marcat prin  iluminarea în albastru a Primăriei in data de 01-02 aprilie 2012 de la ora 20:00 precum şi prin alte activităţi:

          -  Conferinţa  de  presă  care va avea loc în data de 30.03.2012 la ora 11:00 la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” unde se va prezenta şi o expoziţie cu lucrări realizate de copiii cu autism. Evenimentul va fi mediatizat în presa locală, audio şi video precum şi pe site: www.autismbaiamare.ro şi facebook

          - Conştientizare asupra problemelor privind autismul în cadrul acţiunii “Şcoala Altfel” în şcoli din Seini , Sighet , Targu Lapus şi din Baia Mare activităţile desfăşurându-se simultan pentru a avea un impact mai mare.

          - În ziua de 2 aprilie reprezentanţi ai asociatiei, se vor întâlni în Piaţa Revoluţiei, vor împărţi pliante, baloane albastre personalizate şi vor da informaţii despre autism celor interesaţi.

Pe 1 si 2 aprilie vă invităm să purtaţi albastru, să decoraţi în albastru şi gândiţi in albastru!

Afisul Zilei Internationale a Autismului 2012 in Baia Mare il puteti descarca aici.