Evenimente‎ > ‎

Lansare AUXILIARE DIDACTICE "SPECTRUM"

postat 9 oct. 2014, 07:04 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 9 oct. 2014, 08:14 ]
        
        Asociația Autism Baia Mare este bucuroasă să vă prezinte 
caietele de fișe (auxiliarele didactice) SPECTRUM.

https://docs.google.com/file/d/0B0HS0P2wxipnX0FRa2pCSVJQXzQ/edit         https://drive.google.com/file/d/0B0HS0P2wxipnTUV3SHM0N0otSU0/view?usp=sharing
          
        Caietele de fișe (auxiliarele didactice) conțin o colecție de exerciții special prelucrate pentru a putea maximiza procesul de achiziție al copiilor care învață diferit.
        Conținutul este prezentat secvențial, progresiv și "aerisit". Imaginile atractive vin nu doar să decoreze fiecare pagină ci sunt în strânsă legătură cu conținutul. Fiecare fișă are o parte teoretică simplificată urmată de exemple rezolvate pentru o mai bună fixare a informației.
        Materialele auxiliare au fost testate în cadrul programului pilot "Incluziv" cu rezultate certe.  Pot servi atât drept materiale didactice de bază pentru elevii cu probleme de învățare cât și ca element de reactivare a cunoștințelor prerechizite pentru elevii tipici de scoală generală. Organizatoarele grafice vin să ușureze structurarea și fixarea informației.
        Este PRIMUL material de acest fel realizat în România! În prezent nu există niciun fel de manuale sau auxiliare didactice dedicate primordial elevilor cu CES. 
 
Informații pentru achiziția auxiliarelor  "Comunică SPECTRUM" și "Aplică SPECTRUM" puteți primi la telefon 0040 742 993 067 sau la sediul Asociației Autism Baia Mare din strada Vasile Alecsandri nr. 39.
Prețul unui exemplar este de 30 Ron.