Evenimente‎ > ‎

Inaugurarea unui nou spatiu si organizarea conferintei de presa

postat 27 iun. 2015, 01:08 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 27 iun. 2015, 01:43 ]

In data de 25 iunie 2015 în prezența autorităților și a partenerilor a fost inaugurată noua locație a organizației  Asociaţia Autism Baia Mare din str. Victor Babeș nr. 52, respectiv s-a organizat o conferință de presă pentru proiectului SERVICII SOCIALE INTEGRATE – ASISTENŢĂ ŞI INTERVENŢIE ÎN TULBURĂRI DE DEZVOLTARE, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş.

Noul spațiu ne permite să primim mult mai mulți copii în terapie și să le asigurăm serviciile de care au nevoie.
Alături de cei prezenți la eveniment am realizat un simbol al muncii noastre de până acum, precum și al eforturilor comune pe care le vom depune pe viitor pentru copii.
SPORUL CASEI este simbolul colaborării noastre cu partenerii și autoritățile locale.

Proiectul SERVICII SOCIALE INTEGRATE – ASISTENŢĂ ŞI INTERVENŢIE ÎN TULBURĂRI DE DEZVOLTARE îşi propune îmbunătăţirea abilităţilor de viaţă independentă a 120 de copii cu tulburare de dezvoltare din judeţul Maramureş prin dezvoltarea unui pachet de servicii sociale moderne şi eficiente de depistare, intervenţie personalizată, monitorizare şi evaluare. De asemenea, se adresează unui număr de 120 de părinţi/tutori ai acestor copii pentru a-i abilita în a gestiona corect şi eficient diagnosticul copilului lor. Proiectul asigură accesul la informaţii adecvate şi relevante cu privire la abordarea copiilor cu tulburări de dezvoltare pentru un număr de 100 de specialişti care vin în contact cu aceşti copii.


Proiectul este finanţat prin granturile Spaţiului Economic European 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.