Evenimente‎ > ‎

Cocktail Caritabil “O copilărie altfel”

postat 3 iun. 2012, 10:49 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 18 ian. 2013, 05:47 ]
    
Cu ocazia zilei de 1 iunie, Asociaţia Autism Baia Mare în parteneriat cu Rotaract Baia Mare a organizat cocktailul caritabil “O copilărie altfel”.  Evenimentul a reunit următoarele: 
   
    
1. Vernisajul expoziţiei de fotografie care a avut ca subiect copiii din Centrul de Zi al asociaţie. Expoziţia a fost coordonată de dl. profesor Adrian Chira şi realizată de studenţii: Adela David şi Daniela Begu, de la Universitatea de Nord Baia Mare.
   
    2. Licitaţia pentru picturile donate de către Adela David, Dana Begu, Alex Tiron, Margo Kondrak, Mădălina Buzsor, Andreea Marian, Andreea Henszel, Nicole Caţavei, Mihaela Măndicescu. Asociaţia Autism Baia Mare mulţumeşte invitaţilor, care au achiziţionat picturi, sumele strânse fiind depuse în urna asociaţiei.
   
    
3. Tombola cu produse realizate în cadrul Atelierului de art-terapie al Centrului de Zi precum şi produse donate de către elevii Liceul de Artă Baia Mare (mulţumiri d-nei director Codruţa Halas şi elevilor).
    
    Asociaţia mulţumeşte de asemenea d-nului Octavian Butuza pentru susţinere şi ajutorul oferit mereu, precum şi pentru cărţile donate care au putut fi achiziţionate de către participanţi.
  
     
4. Lansarea magazinului virtual al Asociaţiei Autism Baia Mare de unde se pot achiziţiona produse hand-made realizate de către copii cu sprijinul voluntarilor şi al părinţilor.

    Succesul evenimentului a fost asigurat de amfitrionul evenimentului, dl. Radu Ţolas şi de recitalurile oferite de artiştii: Maria Casandra Hauşi, Sorina Gherman, Familia Petreuş precum şi grupului de copii de la “Asociaţia Couriers for Christ”. 

    Sumele strânse în cadrul acestui cocktail vor fi folosite pentru susţinerea proiectului “Serviciului de vară” care va demara în data de 15 iunie 2012.