Evenimente‎ > ‎

"Cina intre prieteni", editia II - 2016

postat 26 oct. 2016, 03:59 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 26 oct. 2016, 22:51 ]
      Să ai alături 250 de suflete într-o seară este într-adevăr unul din acele momente speciale de care te bucuri mult, mult timp după ce a trecut.
        A fost o seară minunată, pentru că să ai alături oameni care înțeleg că numai cu ajutorul și implicarea comunității și sprijinindu-ne unii pe alții putem depăși provocările care ne vin în cale, este o binecuvântare.
În urma evenimentului suma fondurilor rămasă disponibilă pentru Centrul de Zi este de 20.000 lei, sumă ce va fi utilizată pentru a acoperi din cheltuielile lunare ale Asociației în perioada imediat următoare.
Lunar, pentru a putea asigura serviciile de terapie pentru cei 123 de copii care vin în prezent la Centrul nostru avem cheltuieli: 
- Cu personalul specializat: psihologi, psihopedagogi, pedagogi sociali, logopezi, asistenți sociali, în total 25 de angajați;
- Taxe și impozite către stat;
- Cheltuieli cu încălzirea și alte cheltuieli administrative aferente spațiului pentru asigurarea unor condiții optime pentru copii; 
- Materiale consumabile:
- Plata unor servicii externalizate: Contabilitate, Sănătate și Securitate în Muncă, etc.

        Mulțumim tuturor celor care au acceptat invitația noastră la Cină, precum și celor care ne-au ajutat pentru a ne putea bucura de o seară minunată alături de prieteni dragi, cu un meniu special pregătit de către Chef Horia Șimon, muzică live și spectacol de dans.
        Ne-au fost alături Răzvan Pașca, Ionuț Bledea și Diana Cârlig, Rivulus Dance, Galactic Dance Studio și Ora de Tango Baia Mare.
        
        Mulțumim încă o dată sponsorilor:
Univer, Evolution Fast Food, RBS Service, Cora, Dnei Deputat Cornelia Negrut și partenerilor noștri în organizare Casa Crișan și Maxim Studio precum și tuturor celoralți sponsori de la tombolă și licitație: Sophie by Adelina Boie, Mentalistul Cristian Gog, Alina Herțeg, Rivus Company, Cristina Cupar Bags, Palincă Zetea, Fitness44, AVON, Vis Împlinit, Revoire, Ulei presat la rece, RA., Penitenciarul Baia Mare, Fain, Peregrina, Rivulus Dance, Erdei Rudolf Photography, Galeria Marian, Marcela Pop, Lavinia Hotea, ileana Horoba-Danci, Carteira.

        Ajutorul dumneavoastră contează enorm pentru ca noi să putem continua să oferim copiilor și familiilor lor tot sprijinul de care au nevoie. Mai mult decât atât ne dorim să putem răspunde afirmativ și cererilor celor care deocamdată sunt pe lista de așteptare pentru serviciile de terapie.
Împreună dăm șanse copiilor cu autism!
Comments