Evenimente‎ > ‎

BAL CARITABIL – Cluburile Rotary si Rotary 2005 Baia Mare au strans bani pentru proiectul „Si eu fac sport” al Asociatiei Autism Baia Mare

postat 13 mai 2014, 04:36 de Site Autism Baia Mare
Cluburile Rotary Baia Mare si Rotary 2005 Baia Mare au organizat, sambata, 10 mai, un Bal Caritabil ce a avut drept scop strangerea de fonduri pentru sustinerea unui proiect social adresat comunitatii baimarene. La eveniment au luat parte atat reprezentantii celor doua cluburi baimarene, autoritatile publice judetene si locale, precum si Guvernatorul Rotary District 2014 Romania si Moldova.


Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, a evidentiat rolul cluburilor Rotary in dezvoltarea societatii si comunitatii baimarene.

„Am venit cu mult drag in aceasta seara, sa fim impreuna si sa vorbim despre bine si despre frumos. Si am venit cu mult drag sa va intalnesc pe dumneavoastra, cei care faceti bine si cei care promovati frumosul. Si sa va multumesc pentru ceea ce faceti pentru comunitatea baimareana, pentru baimarenii care merita tot sprijinul, tot suportul dumneavoastra, tineri sau mai putin tineri, oameni talentati, oameni care au vocatie, oameni care ne reprezinta, oameni care sunt romani adevarati. Dumneavoastra sunteti un exemplu, dar si o mare familie. Acea mare familie Rotary, care pentru Romania si pentru intreaga lume reprezinta o locomotiva puternica, care are o directie bine stabilita si care stie sa traca peste toate obstacolele si peste toate piedicile”, a precizat Catalin Chereches.

Despre activitatile clubului Rotary Baia Mare a vorbit si presedintele acestei organizatii, Mircea Mecea, care a marturisit ca i-ar placea ca tot mai multi oameni sa afle despre implicarea membrilor clubului in comunitate.

„Toate activitatile au scopuri atat caritabile, cat si pentru comunitate, in diverse directii, fie ca sunt in plan sportiv, cultural, excelenta vocationala. Mi-ar place sa stie toata lumea ca rotarienii incearca de fiecare data sa faca tot ce este mai bine in plan profesional si in zona comunitatii”, a marturisit Mircea Mecea.

Cele trei proiecte finaliste din acest an au fost „Si eu fac sport”, al Asociatiei Autism Baia Mare, „Fiecare copil conteaza” al celor de la American International School of Transylvania, respectiv „Ateliere pentru viata”, proiectul Fundatiei de Voluntari Somaschi.

In urma numararii voturilor, castigator a fost declarat proiectul Asociatiei Autism Baia Mare, care isi propune dezvoltarea abilitatilor de viata independenta a copiilor din Centrul de Zi al asociatiei. 

Comments