Direcționând 2% din impozitul pe venit către Asociația Autism Baia Mare susțineți accesul la terapie pentru 120 de copii cu tulburări de dezvoltare de la Centrul de Zi. Campania 2% reprezintă în fiecare an o parte importantă în bugetul Asociației Autism Baia Mare și joacă așadar un rol important în capacitatea noastră de a oferi servicii de calitate și către un număr cât mai mare de familii care au nevoie de ele.

Împreună dăm șanse copiilor cu autism!
În 3 minute, cât durează să completezi formularul, poți schimba o viață! 
Formularul 230  se pot completa și online direct pe site-ul ANAF: este nevoie să vă înregistrați în Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF


Pentru identificarea pe baza unei decizii emise în 2013 sau mai târziu se poate indica unul din numerele următoare: 
1. Numărul unei decizii de impunere imprimat în partea de sus a documentului hârtie primit de la ANAF şi precedat de textul 'Nr.înregistrare'. 
2. Numărul unei decizii referitoare la obligaţii de plată accesorii indicat în colţul stânga sus pe documentul hârtie ...
și ulterior să completați și trimiteți automat formularul 230 

Procedura pentru depunerea formularului la ghișeu a rămas aceeași:
1. Completează formularul 230 dacă ai realizat venituri doar din salariu. Completează cu datele de identificare (pct. I) și semnatura. Nu este obligatoriu să completezi și restul rubricilor. Punctul III este precompletat cu datele Asociației Autism Baia Mare.
2. Trimite formularul către Administrația Financiară de care aparții prin poștă, cu scrisoare recomandată sau depune direct formularul la Administrația Financiară; sau adu-l la sediul nostru și îl vom depune noi pentru tine.

Fii fundraiser pentru copiii cu autism!
Strânge cât mai multe formulare de la colegi sau prieteni, contactează-ne și noi vom depune formularele la Administrația Financiară în locul tău.


Îți mulțumim!