Direcționând 2% din impozitul pe venit către Asociația Autism Baia Mare susțineți accesul la terapie pentru 120 de copii cu tulburări de dezvoltare de la Centrul de Zi. Campania 2% reprezintă în fiecare an o parte importantă în bugetul Asociației Autism Baia Mare și joacă așadar un rol important în capacitatea noastră de a oferi servicii de calitate și către un număr cât mai mare de familii care au nevoie de ele.

Împreună dăm șanse copiilor cu autism!

        În 3 minute, cât durează să completezi formularul, poți schimba o viață! 

Ca o noutate, anul acesta formularele 230 si 200 se pot completa și online direct pe site-ul ANAF: este nevoie să vă înregistrați în Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF

https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/formularInregistrare.jsp

și ulterior să completați și timiteți automat formularul 230 și/sau formularul 200.
Procedură pentru depunerea formularului la ghișeu a rămas aceeași:

1.Completează formularul 230  dacă ai realizat venituri doar din salariu. Completează cu datele de identificare (pct. I) și semnatura. Nu este obligatoriu să completezi și restul rubricilor. Punctul III este precompletat cu datele Asociației Autism Baia Mare. Formular 230 Sighetu Marmatiei.

2. Completează formularul 200 dacă ai realizat și alte venituri în afara salariului. Formular 200 Sighetu Marmatiei.

3. Trimite formularul către Administrația Financiară de care aparții prin poștă, cu scrisoare recomandată sau depune direct formularul la Administrația Financiară; sau adu-l la sediul nostru și îl vom depune noi pentru tine.

Fii fundraiser pentru copiii cu autism!

        Strânge cât mai multe formulare de la colegi sau prieteni, contactează-ne și noi vom depune formularele la Administrația Financiară în locul tău.

        Părinții a 16 dintre copiii de la Centrul de Zi au acceptat oportunitatea de a face disponibile formulare cu conturi bancare personalizate. Dacă dorești ca cei 2% din impozitul pe venit să fie directionaţi spre un anume copil, descarcă formularul cu cont personalizat și completează-l conform instrucțiunilor de mai sus. Aceşti bani sunt directionaţi către terapia copilului ales, însă un mic procent din această sumă este distribuit în mod egal şi pentru terapia celorlalţi 62 de copii.

Îți mulțumim!