CoFaSp‎ > ‎

Supervizare pentru angajați - modulul 1

postat 9 mar. 2021, 04:55 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 9 mar. 2021, 04:55 ]
    
    Asigurarea supervizării permanente, cuprinsă şi în standardele minime obligatorii, contribuie la creşterea calităţii muncii din cadrul Asociaţiei noastre. Procesul supervizării asigură o permanentă reflecţie asupra actului muncii şi o evaluare a acesteia, împiedicând instalarea rutinei, căderea în automatisme, previne epuizarea profesională, asigură dezvoltarea unui climat adecvat la locul de muncă, contribuie la creşterea coeziunii echipei.

        Cei doi supervizori, psih. Erika Kacso si psihoped. Eva Bartok au terminat masterul de 2 ani „Supervizare în domeniul asistenţei sociale şi igienă mentală” în cadrul Universităţii de Vest Timişoara şi au participat la cursuri de formare organizate la Budapesta în domeniul supervizării de grup şi supervizare individuală. Lucrează cu o abordare pozitivă, scopul fiind identificarea, conştientizarea, mobilizarea, întărirea şi creşterea aspectelor pozitive din munca specialiştilor, mobilizarea resurselor interioare în rezolvarea de probleme.

        Activitatea a fost realizată în cadrul proiectului „Copii si familii speciale - Empowerment pentru familiile care au in grijă copii cu tulburări de dezvoltare (CoFaSp)”.
        Proiectul este derulat de Asociația Autism Baia Mare și beneficiază de o finanțare de 111291.20 Euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda,  Liechtenstein și Norvegia prin granturile SEE 2014 - 2021.
Mai multe detalii găsiți la secțiunea dedicată proiectului: http://www.autismbaiamare.ro/cofasp
Manager de proiect: Andreea Iațu, tel. 0742993067
Active Citizens Fund - Romania
Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.
Credit foto: Maximstudio