Cină între prieteni 2015

postat 11 iul. 2016, 11:03 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 11 iul. 2016, 11:04 ]

Cină între prieteni – Eveniment caritabil
Joi, 22 octombrie 2015, ora 18:30
Restaurant Casa Crișan


        Peste 100 de persoane au participat la „Cina între prieteni” de joi, 22 octombrie, de la restaurantul Casa Crișan din Baia Mare. Prietenii Asociației Autism Baia Mare au ales să sprijine activitățile asociației, fiind răsplătiți pentru generozitatea lor cu o seară de excepție cu muzică bună, scurte reprezentații de teatru și mâncare demnă de un restaurant de top. Printre aceștia s-au numărat reprezentanți ai unor companii care activează în municipiul Baia Mare, persoane fizice, dar și autorități locale.

        Invitații au avut parte de un program special, cu muzică de cea mai bună calitate, interpretată de artiștii băimăreni Nora Deneș, Răzvan Pașca și Mădălina Costin și cu momente de improvizație puse în scenă de actorii teatrului independent Artscape.

        Și meniul pregătit pentru invitați a fost unul special. Cunoscutul chef Horia Șimon, împreună cu fostul concurent MasterChef, Paul Siserman, le-au servit celor prezenți preparate deosebite, create pentru acest eveniment.

        Cu ajutorul sponsorilor, a fost organizată și o tombolă, unde fiecare participant a avut ocazia să participe și să câștige câte un premiu care să îi amintească de acest eveniment. Toți cei care au fost prezenți la eveniment au primit câte un dar, constând într-o insignă – simbol al prieteniei – și un săculeț aromat personalizat care să le stimuleze simțurile.
        În total, la finalul evenimentului caritabil s-au strâns 16.000 de lei, bani care vor fi utilizați pentru serviciile de terapie oferite celor 100 de copii din Centrul de Zi al Asociației Autism.

        Sponsorii care s-au alăturat evenimentului caritabil „Cină între prieteni” sunt: Casa Olarului, AquaSport DruRelax, Turullo Resort, Mobila Moll, Revoire, Divas, Univer, Marynk Ideea, Trendzilla, Artscape, Cristina Cupar, Atelier Ceramic Nord Prod, Refresh Media Transilvania, MaximStudio, eMaramureș și gazdele de la Restaurant Casa Crișan.​

Cina Intre Prieteni