Cină între prieteni


Cină între prieteni 2016

postat 11 iul. 2016, 11:09 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 26 oct. 2016, 22:45 ]

Actualizare:

Să ai alături 250 de suflete într-o seară este într-adevăr unul din acele momente speciale de care te bucuri mult, mult timp după ce a trecut.

A fost o seară minunată, pentru că să ai alături oameni care înțeleg că numai cu ajutorul și implicarea comunității și sprijinindu-ne unii pe alții putem depăși provocările care ne vin în cale, este o binecuvântare.

În urma evenimentului suma fondurilor rămasă disponibilă pentru Centrul de Zi este de 20.000 lei, sumă ce va fi utilizată pentru a acoperi din cheltuielile lunare ale Asociației în perioada imediat următoare.

Lunar, pentru a putea asigura serviciile de terapie pentru cei 123 de copii care vin în prezent la Centrul nostru avem cheltuieli: 

- Cu personalul specializat: psihologi, psihopedagogi, pedagogi sociali, logopezi, asistenți sociali, în total 25 de angajați;

- Taxe și impozite către stat;

- Cheltuieli cu încălzirea și alte cheltuieli administrative aferente spațiului pentru asigurarea unor condiții optime pentru copii; 

- Materiale consumabile:

- Plata unor servicii externalizate: Contabilitate, Sănătate și Securitate în Muncă, etc.

Mulțumim tuturor celor care au acceptat invitația noastră la Cină, precum și celor care ne-au ajutat pentru a ne putea bucura de o seară minunată alături de prieteni dragi, cu un meniu special pregătit de către Chef Horia Șimon, muzică live și spectacol de dans.

Ne-au fost alături Răzvan Pașca, Ionuț Bledea și Diana Cârlig, Rivulus Dance, Galactic Dance Studio și Ora de Tango Baia Mare.

Mulțumim încă o dată sponsorilor:

Univer, Evolution Fast Food, RBS Service, Cora, Dnei Deputat Cornelia Negrut și partenerilor noștri în organizare Casa Crișan și Maxim Studio precum și tuturor celoralți sponsori de la tombolă și licitație: Sophie by Adelina Boie, Mentalistul Cristian Gog, Alina Herțeg, Rivus Company, Cristina Cupar Bags, Palincă Zetea, Fitness44, AVON, Vis Împlinit, Revoire, Ulei presat la rece, RA., Penitenciarul Baia Mare, Fain, Peregrina, Rivulus Dance, Erdei Rudolf Photography, Galeria Marian, Marcela Pop, Lavinia Hotea, ileana Horoba-Danci, Carteira.

Ajutorul dumneavoastră contează enorm pentru ca noi să putem continua să oferim copiilor și familiilor lor tot sprijinul de care au nevoie. Mai mult decât atât ne dorim să putem răspunde afirmativ și cererilor celor care deocamdată sunt pe lista de așteptare pentru serviciile de terapie.

Împreună dăm șanse copiilor cu autism!20 octombrie 2016 -  Cină între prieteni, ed. a II-a , eveniment caritabil.


În octombrie vă invităm să luăm Cina împreună la Restaurant Casa Crișan, alături de prieteni dragi.

În România, ca peste tot în lume, numărul copiilor diagnosticați cu tulburări de spectru autist este în creștere.

Pentru noi autismul este o lecție de viață și nu am încetat nicio clipă să sperăm că vom avea şansa să le oferim mai mult copiilor noștri.

Ne concentrăm pe ceea ce putem face

Continuăm terapia, continuăm să sperăm și să muncim, iar rezultatele se văd.Participarea la eveniment se face prin rezervarea invitațiilor individuale. 
Donația minimă pentru participare este 75 lei pentru rezervările achitate până la data de 1 octombrie 2016. Ulterior acestei date donația minimă va fi de 85 lei.


Anul acesta ne vor fi alături Răzvan Pașca, Ionuț Bledea și Diana Cârlig, ne vom bucura de un spectacol deosebit de tango, de cadourile oferite de către partenerii noștri pentru tombolă și licitație.

Vă așteptăm cu drag !

Împreună dăm șanse copiilor cu autism !

Contact – 0730 55 77 46, Monica Petky, Coordonator FundraisingCină între prieteni 2015

postat 11 iul. 2016, 11:03 de Site Autism Baia Mare   [ actualizat la 11 iul. 2016, 11:04 ]


Cină între prieteni – Eveniment caritabil
Joi, 22 octombrie 2015, ora 18:30
Restaurant Casa Crișan


        Peste 100 de persoane au participat la „Cina între prieteni” de joi, 22 octombrie, de la restaurantul Casa Crișan din Baia Mare. Prietenii Asociației Autism Baia Mare au ales să sprijine activitățile asociației, fiind răsplătiți pentru generozitatea lor cu o seară de excepție cu muzică bună, scurte reprezentații de teatru și mâncare demnă de un restaurant de top. Printre aceștia s-au numărat reprezentanți ai unor companii care activează în municipiul Baia Mare, persoane fizice, dar și autorități locale.

        Invitații au avut parte de un program special, cu muzică de cea mai bună calitate, interpretată de artiștii băimăreni Nora Deneș, Răzvan Pașca și Mădălina Costin și cu momente de improvizație puse în scenă de actorii teatrului independent Artscape.

        Și meniul pregătit pentru invitați a fost unul special. Cunoscutul chef Horia Șimon, împreună cu fostul concurent MasterChef, Paul Siserman, le-au servit celor prezenți preparate deosebite, create pentru acest eveniment.

        Cu ajutorul sponsorilor, a fost organizată și o tombolă, unde fiecare participant a avut ocazia să participe și să câștige câte un premiu care să îi amintească de acest eveniment. Toți cei care au fost prezenți la eveniment au primit câte un dar, constând într-o insignă – simbol al prieteniei – și un săculeț aromat personalizat care să le stimuleze simțurile.
        În total, la finalul evenimentului caritabil s-au strâns 16.000 de lei, bani care vor fi utilizați pentru serviciile de terapie oferite celor 100 de copii din Centrul de Zi al Asociației Autism.

        Sponsorii care s-au alăturat evenimentului caritabil „Cină între prieteni” sunt: Casa Olarului, AquaSport DruRelax, Turullo Resort, Mobila Moll, Revoire, Divas, Univer, Marynk Ideea, Trendzilla, Artscape, Cristina Cupar, Atelier Ceramic Nord Prod, Refresh Media Transilvania, MaximStudio, eMaramureș și gazdele de la Restaurant Casa Crișan.​

Cina Intre Prieteni


1-2 of 2